Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már olyan, hogy barátkozn...

Volt már olyan, hogy barátkozni próbáltál valakivel, de ez valamilyen okból kifolyólag, nem jött össze. Aztán később rájöttél, hogy igazából nem vesztettél semmit, hanem csak nyertél. Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég sokszor.
2019. júl. 21. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Leirtad a kozepiskolas eletem
2019. júl. 21. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem inkább olyan volt, hogy összebarátkoztam valakivel és rájöttem, hogy csak vesztettem vele
2019. júl. 21. 12:32
 4/5 mákostésztaextrákkal ***** válasza:
Volt már olyan,hogy valakinek nem kellettek,mint barát.Sokat vesztett.
2019. júl. 21. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, pl. munkahelyen életveszélyes barátkozni.

Hosszú távon senki se megbízható és el fog árulni. Ha nincs rád nézve semmi terhelő, amit mondjon (pl. hogy mit mondtál másokra) akkor hidd el, ki fog találni valamit. Vannak ilyen irodai kígyók, akik ide-oda hozzák-viszik az infókat és kavarják a sz*rt.

Ha elhíresül rólad, hogy nem beszélsz senkivel, és antiszociális vagy, még az a legjobb verzió, akkor nem hisz nekik senki, hogy te mit mondtál.

2019. júl. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!