40 felett szeretnék barátkozni, kétgyerekes családanya vagyok, erre már esélyem sincs?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 08:04
2/9 anonim válasza:
Van esélyed, csak nyiss és merj kezdeményezni.
3/9 A kérdező kommentje:
Nehezen megy,mert ebben a korában már évtizedes őszinte barátságok vannak...vagy ott a család, és nem fér bele egy barátnő...vagy félreértelmezik a helyzetet.
2019. júl. 11. 08:15
4/9 anonim válasza:
Nem igazán, nekem sincsenek barátaim. Persze ilyenkor az már nem megy, hogy minden nap órákat együtt, de attól még működhet egy jó baráti kapcsolat. Ne kifogást keress, tedd meg az első lépést. :)
5/9 anonim válasza:
Mekkorák a gyerekek? Nekem egyébként a legjobb barátnőm akkor lépett be az életebe, amikor a harmadikat vártam. 😊
6/9 A kérdező kommentje:
11 és 9 évesek,biztosan bennem is hiba van, kicsit nehezebben nyílok meg. De hogyan, hol tudnék "ismerkedni".
Talán csak nekem megy ennyire nehezen:-(
2019. júl. 11. 09:00
7/9 anonim válasza:
Ja, hogy Te férfiakkal szeretnél barátkozni...
8/9 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem férfiakkal!
Barátnőkre értettem, hogy hol lehetne "ismerkedni". Nem szólíthatok le bárhol bárkit, hogy nincsen barátnőm, és milyen jó lenne valakivel beszélgetni...
A válaszokat mindenkinek köszönöm!!
2019. júl. 11. 12:28
9/9 anonim válasza:
Szia! Olyan szempontból biztos nem egyszerű, hogy vannak régi barátok, és ahogy mondod, alkalom sincs rá sok, meg az ember örül, ha munka után összeszedi a gyerekeket, és haza ér. Esetleg osztálytársal anyukái? Vagy régi barátok, osztálytársak újra felkeresése?
Nekem 4 gyerkőc van:) 36 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!