Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek chatelhet egy...

Szerintetek chatelhet egy családanya egy idegen férfivel?

Figyelt kérdés
Nem Magyarországon él, már az eső mondatok közt leírtam, hogy férjem és gyermekeim vannak, idősebb vagyok nála és nem párkapcsolatot keresek. Ő is azt mondta, csak beszélgetni szeretne. Mindez angol nyelven (angolt tanulok, szerintem ez hasznos).A férjem tud róla, inkább elmondtam, minthogy félreértsen valamit. Ő azt mondta, hogy nem zavarja, viszont a szüleim teljesen kiakadtak. Szerintetek?
2014. szept. 11. 06:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Miért ne beszélgethetnél azzal akivel szeretnél?
2014. szept. 11. 06:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokak szerint a chat és a szexchat ugyanaz - ezért van sok ember kiadakva ilyenen.

Természetesen semmi kifogásolnivaló nincs ebben, föként, hogy a férjed sem lát benne semmi számára zavarót, meg föként nyelvtanulás a célod.

2014. szept. 11. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Barátság leginkább a nők részéről szokott lenni, csak ők ezt nem tudják, a férfiak legtöbbször mindig többet akarnak.

Mondjuk ha nekem a párom már eleve felregisztrált volna egy chatelős oldalra, vagy face-n is valakivel, féltékeny lennék.

Igaza van szerintem a szüleidnek, de a face-n is látható, hogy nagyon óvatosan tetszikelgetik az emberek a másik képeit, gondolom ha egy férj lányok fotóit tetszikelgetné, kiakadna a feleség. És fordítva.

2014. szept. 11. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát azért nőkkel is lehet beszélni angolul, nem csak 1 darab férfivel ... Egy kicsit prűdebb vagyok, viszont neked is számolnod kell majd a fellépő következményekkel, nem csak azzal, hogy baj-e vagy sem.
2014. szept. 11. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolom hogy ez nem erkölcsi kérdés elsősorban (főleg hogy a férjed ilyen úgymond megengedően viszonyul a dologhoz). Azt hogy ez jó, vagy sem, pl hogy a későbbiek folyamán egy ilyenfajta kapcsolat jelenthet-e veszélyt akár a házzasságodra nézve, ezt neked kell tudnod, ha őszintén magadba nézel...

Az az igazság, hogy minél több időt fordítassz valakire, minél többet beszélgetsz valakivel, minél inkább mondjuk idővel megosztassz személyes információkat valakivel a beszélgetések folyamán, egy idő után óhatatlanul kialakul egyfajta intimitás egy ilyen partnerrel. S azt nem árt tudni, hogy egy nő-férfi kapcsolat, nem tud nem lenni nő és férfi kapcsolata valamilyen szinten (ha ez érthető). Az soha nem lesz ugyanaz a barátság, mint két azonos nemű ember között, ha szorosabbra fűződik a dolog esetleg idővel.

Az ilyesfajta "ártatlan", beszélgetős, ismerkedős kapcsolatot én úgy nevezem, hogy kísértésre vezető alkalom. Ezt az embernek, ahhoz képest, hogy hogyan áll a saját erkölcsiségével, azért talán érdemes elkerülni, vagy legalábbis óvattal bánni vele. Különösképpen ha valaki házas. Vékony jég.

2014. szept. 11. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom első beszélgetésed során férjedhez sem úgy álltál, hogy majd ő lesz a férjed. Ezt nem lehet tudni előre, mert bármi kialakulhat, DE szerintem nincs ezzel semmi gond, ha csak angolt gyakorlod, ha a férjedet nem zavarja. A szüleidnek meg mi köze van hozzá?
2014. szept. 11. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!