Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért tartják furcsának, hogy...

Miért tartják furcsának, hogy szeretek a természetben lenni?

Figyelt kérdés

Nem járok bulizni sem.Sokan azon vannak kiakadva,hogy számomra ég hosszú séta vagy egy kirándulás sokkal többet ér,mint a bulizás,minden héten kiütni magunkat valami klubban.

18/L

2019. júl. 18. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Mert az emberek többsége korlátolt, befásult, és roppant mód beszűkült. Számukra csak egyetlen lehetséges életpálya létezik: a sajátjuk, és mindenki más rossz, aki nem az ő életüket éli.

"többet kéne élnem"

És nem értik meg, hogy "élni" mindenkinek mást jelent. Van, akinek azt, hogy minden hétvégén eligya a mája 10 %-át, és begyűjtse a környék összes nemi betegségét. Másnak meg az, hogy megismerje a természetet, az a világot, amiben él. És még felhozhatnék rengeteg példát, hogy mit is jelenthet "élni".

Tudod, 36 vagyok, és soha nem voltam oda a bulikért meg a tudatmódosító szerek használatáért. Nem leszek álszent, volt egy elég mély időszakom, amikor sokat ittam, bár akkor is inkább csak amolyan "ökör iszik magában" stílusban. De ez az életmód sem előtte, sem utána nem hiányzott. Én megértem, hogy vannak, akik szeretnek fesztiválokon tombolni. Nincs ezzel semmi bajom. Nekik ez jelenti a kikapcsolódást. Nekem (és neked) meg teljesen más. A probléma csak az, hogy sokan vannak annyira korlátoltak, hogy ezt ne tudják felfogni.

Engem is nyaggattak, hogy menjek bulizni, "szórakozni", miegymás. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány buliban voltam. És abból egyetlen ujjam is sok, hogy megszámoljam: ebből hányszor éreztem igazán jól magam. Ennek ellenére nem gondolom, hogy bármit elszalasztottam. Hogy ne éltem volna? Dehogynem! Éltem, és élek. Olyan életet, amiben jól érzem magam. Sokan mondták, hogy majd amikor 30-on túl leszek, megbánom, hogy "nem használtam ki", hogy fiatal vagyok. Van jópár dolog, amit bánok, de azt, hogy piálás és bulizás helyett túráztam, kertészkedtem, játszottam, "viharvadászkodtam", vagy épp valamit bütykölgettem, soha nem bántam, és egyetlen másodpercig nem éreztem úgy, hogy emiatt bármi kimaradt volna az életemből.

2019. júl. 19. 03:43
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy egyszer tényleg össze lehetne kötni a kettőt. Sokan szoktak felmenni hegyekre, hogy ott sátorozzanak. Lehetne egy kis tábortüzes bulika. És akkor közelebb kerülhetnétek egymáshoz, és nem néznétek le egymást.
2019. júl. 19. 08:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a könyveket szeretem.
2019. júl. 19. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Đebileket ismersz, már bocs, de erre nem lehet mit mondani.

Nekem kb az összes ismerősöm szeret kirándulni, ki többet, ki kevesebbet, és kivétel nélkül pozitív reakciókat kapok, ha mesélem hogy voltunk túrázni, vagy valami.

2019. júl. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!