Miért tartják furcsának, hogy szeretek a természetben lenni?
Nem járok bulizni sem.Sokan azon vannak kiakadva,hogy számomra ég hosszú séta vagy egy kirándulás sokkal többet ér,mint a bulizás,minden héten kiütni magunkat valami klubban.
18/L
A legszebb emlékeim pl erdei bográcsozáshoz, hajnalig tartó grillezéshez köthetőek. Sokan úgy vélik nincs semmi egy erdőben, ezért nem is értékelik azt, én 13 éves koromtól motorozom, amikor betöltöttem a 18-at utána még pár évig nem volt nagy motorom, de az azt követő évek magukért beszélnek. Jártam jó helyeken az biztos.
A kételkedőket elvinném egy fenyőerdőbe hogy megtapasztalják a levegő minőségét.
Te gondolkodsz normálisan.
Ismerkedj hasonló emberekkel, nekik ugyanez lesz a természetes. Akik meg fönn vannak akadva azon, hogy szeretsz kirándulni, azokat építsd le az életedből.
Szerintem ez jó,engem is sokkal jobb fel tölt, nyilván menj el buliba is nem kell ki ütni magadat csak próbáld ki, én azt szoktam mondani legalább egyszer próbálj ki mindent :-)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!