Nem találok a barátaim, nem találok olyan embert aki ne nézne le, ne tartson furcsának, miért van ez?
22 éves lány vagyok, tudom, hogy már itt lenne az ideje, szedjem össze magam, szerencsétlen vagyok stb, de nem megy.
Egyszerűen mindenki flegma,telefonjával el van,nagy stílű, csak az a fontos, hogy kívülről ki mit lát, elkényeztetett, munka undora van, semmit sem akar csinálni, csak szórakozás, bulik, vásárlás
Én meg vagyok a magam fajta, dolgos, segítőkész, szeretek biciklizni, sportolni-ma meg senkit sem lehet erre rávenni, csak a konditerem, fitnesz, szeretek takarítani, szeretem a rendet, nem vagyok az a pénzköltő típus, szeretek beszélgetni értelmes dolgokról, utálok kibeszélni másokat, és ezért általában különcnek mondanak, nem szeretem az ezer kiló sminket-hozzáteszem nem vagyok ápolatlan/elhanyagolt, csak nincs minden héten 40ezer ft-om ruhákra/sminkre, de attól még ápolt vagyok, nincs convers.e tornacipőm, nincsenek is ilyen igényeim, elmennék esténként szívesen futni/biciklizni, beszélgetni de nem tudok
Mi erre a megoldás?Budapest 22/L
Tök jó, hogy vannak ilyen emberek. :)
Hát szerintem vannak ilyenek, ahogy az itteni hozzászólókból is látszik. Talán próbálkozz új tevékenységekkel/csoportokkal, ahol olyan dolgok folynak, ami téged is érdekel.
Köszönöm szépen!
Első megnevettettél nagyon:)
Előttem már elmondták a megoldást, jobb tanácsot én sem tudok adni. Biztos, hogy vannak hozzád hasonló emberek, csak nehéz rájuk találni...de sajnos mindig lesznek körülötted felszínes emberek is, ezzel nem nagyon lehet mit csinálni.
#2: ezek szerint az egyetemen is ez a helyzet? Pedig nagy reményeket fűztem hozzá. :(
Egyetemnél rosszabb hely nincs ilyen téren. A sok hülyegyerek, meg tiniliba kikerül apuci-anyuci látóköréből és elkezd állat módjára viselkedni, otthonról meg pénzzel rendesen támogatják is őket, hisz a gyerek komoly egyetemista és tanul. Ja dőzsöl valami büfészakon, a szabadidejében meg iszik, bulizik szórja a pénzt.
Komolyabb egyetemeken ahol tanulni kell ott pedig sznobból meg milliomos elkényeztetett úrigyerekből van iszonyatosan sok, akinek már az ükapja is orvos volt, vagy ügyvéd...
Talán egyedül a Műszaki Egyetem jelent kivételt. Én a BME-sekben mindig pozitívan csalódok.
"Már az is elég lenne, ha néhány normális embert találnék."
Ezzel viszont nem szokott probléma lenni, vannak normális emberek is, de a hangadók, meg a faszagyerekek azok akik dupla idő alatt végzik el a képzést, vagy kibuknak két év után.
Szia! Én szívesen barátkoznék veled. A saját baráti köröm lemorzsolódott mióta dolgozok és alig van időm. Próbáltam tartani velük a kapcsolatot de már más érdeklődési körük van meg képtelenség.
Én nem vagyok nagy sportember, de többet szeretnék eljárkálni meg ilyesmi, csak sosincs kivel.
Írj nyugodtan ^^
24/L Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!