Szerintetek ez főként a én hibám?
Nem a Te hibád. Számod fel vele a kapcsolatod.
F.
Azért ez tetszik.
Ha egy beteg teszi fel a kérdést, akkor neki azt szokták itt tanácsolni, hogy kérjen segítséget, menjen orvoshoz stb.
Ha egy egészséges ember panaszkodik a betegre, akkor fu menekülj tőle.
Nem baj, hogy ettől a beteg nem hogy jobban nem lesz, de talán sokkal rosszabb lesz neki.
De hát na. A mentális betegek nem érdemelnek szociális kapcsolatokat, mert tönkre teszik a környezetüket. Értem én.
Mennyire fontos neked ez az ember, kérdező? Ha nem akarsz felelősséget vállalni érte, akkor tényleg száműzd az életedből. Ha viszont fontos neked annyira, próbáld meg rá vezetni, hogy amit csinál az nem jó, nem egészséges és nem ártana ha látná egy agyturkász. Mindemellett védd meg magad lelkileg a zsarolástól. Nem te vagy a hibás és ő se biztos hogy teljesen rossz. Csak nincs rendben a feje.
A mentális betegek nem érdemelnek szociális kapcsolatokat, mert tönkre teszik a környezetüket.
Tudom,hogy iróniának szántad,de igazad van.Akarata ellenére nem lehet megváltoztatni senkit.Önmagától nem lehet megmenteni senkit.Az ilyen embereknek szakértői segítség kell,nem kapcsolat.Ott vannak a szüleik,gondoskodjanak róla ők.A kérdező legfeljebb mártírrá válhat,annak meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!