Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kell túllépni egy barátsá...

Hogy kell túllépni egy barátság elvesztésén?

Figyelt kérdés
Én akartam hogy vége legyen, csak a megszokás miatt van egy kis üresség bennem.
2019. jún. 22. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy hogy elfogadod,hogy már nem a barátod.
2019. jún. 22. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Akkor viszont eszedbe ne jusson keresned.Nem viccelek.Egy emberről beszélünk.Valószínűleg túl fog lépni rajtad.

Maradj távol tőle.

2019. jún. 22. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2# ismeritek egymast a kerdezovel? O.o
2019. jún. 23. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy túl akarsz lépni? Saját tapasztalatból mondom, nem biztos, hogy sikerülni fog. Én örülnék, ha lenne másféle megoldás.
2019. jún. 23. 20:49
 5/6 nightlover ***** válasza:
tavaly nyár elején lett vége egy rövidnek mondható (1 éves) de számomra nagyon fontos barátságomnak. röviden a történet annyi, hogy nekem többet jelentett a kapcsolat, ő viszont nem mondta el, hogy nem akarja már (idézem: nem vagyok elég jó neki). szóval ehelyett újra és újra cserben hagyott én meg újra és újra esélyt adtam neki. aztán én léptem végül, és akkor kinyögte, hogy mi van. ez az egész tortúra annyira kikészített, hogy kb fél évig ki voltam borulva. nagyon érzékeny lettem és labilis lelkileg (ez még mindig így van). elmondom, hogy mit bántam meg: nehéz volt elengednem, így még utána is írtam neki, hogy tisztázza az indítékait. ezt inkább már csak szégyenlem, szóval nem menj utána semmiképpen. abból, ha csak azért, hogy felejthess, mész bele új kapcsolatokba ,nem súlhet ki semmi jó. szóval ha rám halgatsz, adj időt magadnak. más nem nagyon segít...
2019. jún. 25. 14:02
 6/6 anonim válasza:
Nekem is nemrég lett vége egy 7 éves barátságomnak. Csak úgy a semmiből. Annyit sem értem neki, hogy elmondja miért, hiába kerestem. Aztán kb 2 hónap múlva megkeresett, hogy megbeszeljuk. Hat kb elküldtem melegebb éghajlatra. Teljesen összetörtem, hogy ezt tette velem, de ennek ellenére sem beszeltem vele(amit ma már nagyon bánok). Úgy gondolom, ha fel kellett tenned ezt a kérdést, mégse annyira te akartad, hogy vége legyen. Én megkeresnem, és beszélnék vele, mert a kérdésesből úgy látszik, sokat jelentett neked, és mégse szeretnéd őt annyira elfelejteni, különben magadtól is el tudnád. És én mint a,, masik oldalon álló " örültem kicsit, hogy megkeresett. Hátha ti meg tudjátok beszélni.
2019. jún. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!