Miért utánoz a legjobb barátnőm?
Ilyen barátnőm nekem is volt, ő főként 13-14-15 éves korában csinálta ezt. Ugyanolyan tolltartó, ugyanolyan tollak, mikor válltáskára cseréltem az iskolatáskám, akkor ő is (színe, formája ugyanolyan) és még sorolhatnám.. én megszakítottam vele a kapcsolatot, mikor már nagyon idegesített.
Szerintem mondd meg neki legközelebb, mennyire eleged van ebből, de ha megtalálja a saját stílusát, biztosan abbahagyja. Ez mondjuk 1-2 év is lehet
Arra nem gondoltál,hogy szimplán megtettszett neki?
Nem állok senki pártjára,mert a másik oldalról jártam már úgy,hogy ártatlanul megtetszett valami amt a bnőm előbb ismert,aztán a fejébe vette,hogy utánzom őt. A végén már ott is utánzást látott ami nem is tőle származott. Azért hizzátenném hogy senki sem divatdiktátor az átlagok kozott. Gondolom te is lattad/hallottad azokat a zenéket valahol. Nem tilos h másnak is tessen. Gyerekesnek tartom az ilyet aki azt hiszi h ő teljesen egyedi stilusu és a világon más semmit nem szerethet amit ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!