Hogy ne szúrjam el a vakációt?
Vége az iskolának. Mindenki boldog,csak én vagyok tanácstalan. Szóval ez eddigi nyaraimat a barátságok terén mindig elszúrtam. Most ne szeretném. Csak az a baj,hogy nem tudom,hogymit csináljak,vagy mit találjak ki. Igazából vannak barátaim,de Mind1.
Van a legjobb barátom,akin nem szeretnék lógni. Ti mit tanácsokról?
Szabizok, barátok nélkül.
Ezek egy napos prpgik, ha pesti vagy
1. nap; bringázz le a Római parton át Szentendréig; kölcsönözz, ha nincs. Ha nem tudsz, menj ki a Római partra, sétálgass, aztán Szentendre hévvel.
2. Nap; a hévvel utazz le Gödöllőre Örstől (végállonás) és sétálj vissza Gödöllő erzsébet?kert? megállóig (közben megnézheted a főbb dolgokat
3. Nap; Utazz le Esztergomba, nézd meg a főbb dolgokat, majd sétálj át Párkányba
4. Nap; Utazz ki a Normafához és sétálj fel pl az Erzsébetkilátóig.
És hasonlók.
Ezek nem egy nagy összeg, egész napos program, de este otthon vagy így szállást nem kell fizetni.
A lényeg, hogy használd ki a napokat; heti öt napot mászkálj el, kettőt pihenj; ha van nyaralási terv, szupi, közte vagy ha nincs, helyette meg egy napos progik; felkelsz, elkészülsz, kint tízórai, ebéd, vacsi.
Igazából barátok nélkül is ad egy kellemes érzetet nyár alatt, ha kihasználod a nyarat, élményeket gyűjtesz. A fő célod legyen ez és ne a haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!