Miért nincsenek barátaim? 19/L
Nekem sincs sok barátom, de én ígyis pont jól elvagyok. Mondjuk én nagyon közel kerültem úgy osztályhoz, szóval ha ez nálad összejöhet, akkor osztálytársaiddal is összeverődhetsz.
De igen, igazából barátok: venni nem lehet őket és nem jönnek a semmiből. Szóval kezdj el sportolni, menj táborba (úgyis nyár lesz), vagy csak bulizni, akár az is jó lehet, ha találsz ott valakiket, akikkel később lehet végigbulizzátok a hajnalt :D
Szóóval keresd a lehetőségeidet, csak annyi, hogy ne parázz rá, mert az kívülről meglátszik és lehet taszító. Csak lazán. :D
Szia!
Ha gondolod, akkor írhatsz nekem is. :) Egyébként hívd el a barátnőidet olyan programokra, amikre úgy gondolod, hogy ők is eljönnének pl.koncert, kirándulás stb.
Hülyén fog hangozni, de diákmelóból a sok év alatt kb 50-60 embert megismertem. Abból van, akivel baráti is lett a viszony, majd együtt nyaraltunk stb.
Menj el diákmunkára. Ott meglesz a közös hang, a közös téma. Sokan lesznek. Biztos könnyen találsz olyanokat, akikkel később is összejárhatnál. :)
mi a hobbid? mit csinálsz egész nap?
legtöbb tevékenységben meg lehet ismerni másokat, még a "magányos könyv olvasásban" is van lehetőség erre, hisz sokan szeretnek olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!