Miért nincsenek igazi barátaim?
Vagyis... mostmár nincsenek. Általánosban volt két lány akik szinte a legeslegjobb barátaim voltak aztán ballagás után szétszéledtünk. Gimiben azt gondoltam más lesz a helyzet de nem. Van pár ember akikkel elvagyok és jól érzem magam de miután vége a sulinak senki. Senki nem keresi a társaságom, senki nem hív sehova. Ez annyira elfajult hogyha belegondolok sírhatnékom van. Anya is aggódik értem. Nem értem mi baj lenne velem, az tény hogy felénk vagyok és visszahúzodó nehezen kezdeményezek. Esetleg arra gondoltam beíratkozok valami szakkörre. Pl rajzra mert imádok rajzolni. Ez beválna szerintetek?
Bocsi a hosszú kérdésért, valahogyan ki kellett adnom magamból. Előre is köszönöm a válaszokat :)
Hogyne. Már azért is, mert szereted csinálni. Menj nyugodtan.
Az emberek meg a feltűnő emberek társaságát fogják főként keresni, ami kicsit szomorú. Nem mindenhol van így, te se leszel mindig ilyen eltávolodó környezetben. Ne pánikolj rá, de azért figyeld az embereket.
Nekem is ez a problemam.
Próbálok valahogy barátokat szerezni, de valahogy sosem az igazi.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!