Nincsenek barataim. Hogyan szerezzek?
Rajottem hogy csak nekem fontosak/voltak fontosak. Csak en tettem azert hogy lathassam oket.
Ismerkedni neten szeretek, csak konnyen flegma, bunko tudok lenni😁 es ez a masiknak nyilvan nem szimpatikus. Vagy ha kezdmenyezek is, es jol is beszelgetunk, valahogy nem erdekesek szamomra. Igy eleg nehez.
Baratok nelkul ki nemjarok, mivel a sorozat nezes a hobbimxd
Szorakozohelyre se jarok egyedul, bar itt az ideje uj dolgokat is kiprobalni😁 masnem haza megyek ha unalmas.
Itt is probaltam, de olyan ember aki nekem szimpatikus lenne, meg neki is en, ilyennel meg itt nem talalkoztam.
Meg masokhoz oda menni se szokott pozitiv lennixd
Szoval, valami tanacs? Vagy mar a remeny is elment?xd Vagy ti hogyan kerultetek uj barati korbe?
17L
Iskola, munka a legjobb szerintem, ott kénytelen vagy barátkozni, ismerkedni.
Új szakkor, hobbi is jó ötlet.
Hagyjuk már...
Mi a hiba? Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Nálam sokat szokott segíteni bizonyos helyzetekben. Mégha magamban is van a baj. Mivel nem ismerlek, nem mondhatok semmi többet.
17/F
Sokat varok el. De nemtudok olyanban bizni, szeretni, elvezni a tarsasagat akinek nem akarom mert nem szimpatikus, nemszeretem a gondolkodasat, viselkedeset🤷🏼♀️
De miért is csesznél ki magaddal? Úgy viselkedsz, mint egy normális ember. Csak lehet az elvárásaid nagyok. De amúgy meg tudlak érteni.
Újra 17/F voltam.
Van körülötted olyan ember, akit el tudnál képzelni a barátodnak?
Nekem akkor volt ez meghatározó, amikor ezt megkérdeztem magamtól még anno, mikor általánosba jártam, és mikor középsuliba kerültem. Sokkal jobb lett a helyzet egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!