Sértődékeny, önsajnáltató barátnő, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátnőmel már kb 10 éve jóban vagyunk , de egyszerűen annyira sértődékeny...Múltkor csinált egy digitális rajzot és átküldte messengeren, mondtam neki, hogy én is csinálok hasonlót csak más témában, majd megkérdeztem, hogy mi legyen a téma...Erre egy gyors "nemizgatmentem" kíséretében lekoptatott és erre mondtam neki, hogy köszi a segítséget (persze szarkasztikusan)...Majd kifakadt hogy milyen bunkó tudok lenni ilyenkor...Meg hogy az apját ma műtik és rohan haza hozzá...Itt rögtön bocsánatot is kértem mert kiment a fejemből, hogy mikor fogják megműteni...De hiába kértem bocsánatot csak folytatta, hogy már így is lassan öngyilkos lesz és én erre még csak ráteszek egy lapáttal, majd ezután letiltott...Most hagyjam, hogy lenyugodjon és beszéljek vele személyesen vagy hagyjam az egészet és rajta múljon a barátságunk sorsa?Már kezd idegesíteni a hisztirohamaival de azért a sok szép emlék mégis összeköt minket...Mit tegyek?2019. máj. 23. 14:03
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel is tisztában voltam, hogy ha az engedélyem nélkül teszi ki valahova az bűncselekmény...
2019. máj. 24. 11:39
12/13 Zsombi55 válasza:
Hogy bírtál ki 10 évet egy ilyennel? Én legkésőbb a második esetnél ott hagytam volna.
13/13 A kérdező kommentje:
Nehezen... :(
2019. máj. 27. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!