Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaim fontosabbak mint én?

A barátaim fontosabbak mint én?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy nekem ők fontosabbak mint saját magam.

Arról például ha én megismerek valakit ,jó vele beszélni ,jól érzem magam vele aztán véletlen szóba hozok egy olyan embert akivel az osztályközösség miatt jóba vagyok elkezd kérdezni róla én meg egyből ideges leszek és tényleg nagyon ki készülök.Megtörtént esemény hogy egy fiú rám írt neten(nem kerestem semilyen internetes barátságot) tök jóba lettem vele meg minden,egyszer akkor beszéltem vele mikor ott volt egy lány "barátom" meg említettem őt is hülyeségből, rákérdezett hogy a lány nem e jelöli be hogy barátkoznának én tudtam hogy csak viccel de kikeszultem teljesen.A lánynak aznap este előadtak hogy srác akár vele is beszélni meg minden(a lány ibffes nagyon és keresett is) aztán ráírt a csaj én pedig akkor nagyon ki voltam bukva.

Tényleg nagyon,minden féle eskuves elméleteket gyártottam az estéim siralmasak voltak.

Nem voltam szerelmes a srácba,nem érzek szerelmet.(ez egy másik sztori)

A lényeg hogy van egy ilyen nagyon erős "paranoiás"?

Nem ez volt az első eset,és ez még nyáron történt (2018) azóta is voltak ilyenek hogy a barátaim jobban kellenének,és jobban kijönnek egy olyan emberrel akit az én érdeklődési körömben ismerek meg.

2019. máj. 10. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Féltékenység. :)
2019. máj. 10. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem zárom ki amit irsz elvégre tisztában vagyok azzal mennyivel jobbak tényleg azok az emberek akik körbe vesznek,de nem hinném hogy konkrét féltékeny lennék rájuk.Csak annyira rosszul tud esni ha valakivel elbeszélgetett,barátodnak 3rzed és a saját barátoddal jobban el van ..ez egy nagyon rossz érzés
2019. máj. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!