Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek aki csúnya azzal...

Szerintetek aki csúnya azzal rosszul bánnak az emberek?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, hogy miért közösítettek mindig ki és miért bántak úgy velem mint egy darab sz@rral. De ezen kívül nem jut semmi az eszembe.

Most nyilván én nem gondolom magam fizikailag csúnyának, elfogadom magam, de ez úgysem számít ha más annak gondol és az alapján ítél meg.

2019. máj. 1. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha csajozás alatt azt érted, hogy megvenni a nő idejét (és most mindegy, hogy "órára" fizeted vagy havi szinten), akkor persze, lehet. Ha valakinek érzelmek nélküli szexre van igénye, akkor jó buli. De ha ilyen szerencsétlen, érzelmileg visszamaradott személy, mint én, hogy egy normális barátnőt szeretne, akkor már nehezebb a dolog.
2019. máj. 2. 12:28
 12/17 A kérdező kommentje:

11

Nyugi, tudom hogy nehéz ügy.

Nekem mégis sikerült már kétszer elérnem, hogy szeressenek. És csinosabbak voltak mint áltag :)

Szóval van egy kis csoportja a nőknek akik a szívet nézik és nem a külsőt. De legyen tartásod azért, ne lássák hogy magad alatt vagy a külsőd miatt hiszen a vidámság a fontos amíg velük vagy, a búval b@..ott embereket egy lány sem szereti.

Tudom, hogy nagy szerencse kell ilyen lányt találni és én annak is tartom magam, de ne add fel.

2019. máj. 2. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Nagyon nagyon ajánlom az Életed története és más novellák című kötetből a "Szépségvakság" című novellát neked, kedves kérdező. Szerintem tetszene

Szerintem online is megtalálod.

2019. máj. 2. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Amit először meglátsz az a külso, ez nagyon fontos mindenkinek, az első benyomás.

De nálam nem ez a döntő, mindenki más, külso után itelkezem de nem szerepel nálam hogy ki csúnya és ki szép.

Senki sem tökéletes. ::))

2019. máj. 5. 12:38
 15/17 A kérdező kommentje:

Kapják be :)

Több vagyok mint a külsőm.

2019. máj. 5. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok. Óvoda vége óta mindenki kerül, kiközösítenek(mert érettebb gondolkodású vagyok, mint ők)

Csak azért mert nagyobb picit az orrom. (lány vagyok)

De nálam nagyon utalják, be is vallották (nem mondtam nekik soha, hogy gyerekesek) h látják rajtam, hogy érettebb vagyok. Nem tetszett nekik, hogy komoly témákról is lehet velem beszélgetni.

2019. máj. 10. 18:38
 17/17 A kérdező kommentje:

16

Én is ilyen vagyok, komolyabb típus. Nem tudom, hogy alapból vagyok ilyen, vagy a környezetem okozta szenvedés tett ilyenné...de végülis nem bánom. Legalább van esélyem más szemszögből is látni őket, az embereket, a társadalmat, ahogy működik, ami vezényli őket.

2019. máj. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!