Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek fogunk még beszéln...

Szerintetek fogunk még beszélni, vagy tényleg lépjek tovább?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátom,és valamiért úgy döntött,hogy már nem akar az lenni. Azóta pedig egész éjjel fent vagyok. Lehet,hogy ő éppen letoj,de én nem vagyok olyan.
2019. ápr. 25. 06:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Ez így nem túl sok infó, valami előzménye csak van a dolognak, ok nélkül nem hiszem hogy ilyen előfordulna.

Akárhogy is, ha fontos neked az az ember akkor hozd helyre a dolgot. Ha te hibáztál, tudj bocsánatot kérni, a veled szemben hibáztak, tudj megbocsátani.

Ha tényleg nem tudod mi a baj, akkor kérdezd meg tőle, beszélj vele.

2019. ápr. 25. 06:46
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Ha kamaszok vagytok: ebben a korban még hirtelen is változhatnak ezek a dolgok. Van olyan amikor a másik fél magyarázat nélkül tűnik el és nem lehet megtudni a konkrét okot.

Olyan is van amikor mástól kell megtudnia az embernek, hogy adott illető már nem szeretne a barátja lenni, sok bizalmas információval együtt, amit csak az adott barát tudott... Az ilyeneket érdemes elengedni mert csak a saját életedet keseríted meg vele.

2019. ápr. 25. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Lépj tovább.

Egy barátság úgy alakul ki és működik egészségesen, ha mindkét fél ugyanannyit ad bele és mindkét fél akarja. Az, hogy e Neked hiányzik, de ő nem törődik Veled, nem tűnik barátságnak.

2019. ápr. 25. 09:09
 4/5 anonim válasza:

Emberek,ti könnyen mondjátok,hogy lépjen tovább.

Tényleg?

Ez szerintetek ilyen könnyű?

Nem hazudok,ha te szeretted ezt az embert,akkor nehéz lesz.

Sírni fogsz.

Én szó szerint másnap megbetegedtem.Lázas is voltam.

Xar volt.

A legrosszabb,hogy szeretném gyűlölni az illetőt,szeretném ha ő is szenvedne,ha visszakapná mindent.

És megőrülök, mert már a gondolat is fáj,hogy nem tudom utálni,egy rossz szót mondani rá, és a gondolat,hogy valami baja esik összetöri a szívem.

2019. ápr. 25. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4/4 Időpont ma 13:05

Sajnos akármilyen nehéz is (és nehéz sajnos), el kell őt engedni.

Egy barátság nem úgy működik, hogy valakit nem érdeklek már, de muszáj valamihez kezdenie a barátságunkkal, mert én meg belebetegszek, ha megszáűnik a barátságunk.

A barátság azon alapszik, ha mindkét félnek hasonlóak az érzései. A barátság két ember beleadott munkájától és érzéseitől függ.

Ha a másik fél számára közömbös lettem vagy végig az voltam, egyszerűen taszító lesz számára, ha én folyamatosan próbálom újraéleszteni a kapcsolatunkat vagy esetleg olyan irányba terelni, amilyennek elképzeltem vagy szeretném, ha lenne.

Sajnos nekem volt olyanom, hogy a másik fél jeleit félreértettem és, amíg ő neki közömbös voltam, én erős érzéseket tápláltam iránta. Azt hittem belehalok, hónapok után se voltam jobban. Most így évek elteltével már tudok józanul gondolkodni erről és, bár nehéz, de muszáj tovább lépni.

2019. ápr. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!