Nem kellene inkább beszélni Putyinnal, hogy adjon egy területet az Ural délnyugati felén vagy a Dnyeszter és Dnyeper térségében, ahol tovább élhetnénk, mint független magyar állampolgárok?
Na, nem is tudtam, hogy a Jóisten 1122 esztendeje teremtette a világot.
Én beszéltem Putyinnal, de azt mondta, jelenleg csak Ojmjakont tudná átengedni, ha jól összehúzzuk magunkat.
Aki esetleg nem érti:
Egy enklávéra gondoltam Oroszországon belül. Megvesszük a területet, úgy mint annak idején az USA Alaszkát vagy ahogy megegyezünk.
Nekem jelenleg tökéletesen megfelel itt, a Kárpát-medencében, de ha neked mehetnéked van máshova, nem állok az utadba :)
Más: szerinted Putyin mirefel adna területet egy enklávéhoz? A két szép szemedért? Államfőként csak olyat tesz, amihez érdeke is fűződik :)
Én az egész országot áttelepíteném, infrastruktúrával, mindennel együtt. Kivéve az aljanépet.
Ja,nem ingyen gondoltam. Megegyezés kérdése..vagy megvesszük a területet vagy adunk érte valamit. Szívesség, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!