Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Voltatok már annyira ittasak,...

Voltatok már annyira ittasak, hogy kiestek emlékek?

Figyelt kérdés
Ittatok már annyit,hogy nem emlékeztetek arra mit csináltatok este? Pl hánytatok,de semmi nem ugrik be hogy mikor,vagy hogy? Vagy csináltatok valamit,amiről semmi emléketek,és másnap a többiek mesélték el? Ez normális ha alkoholfogyasztás után ilyen történik?

2019. ápr. 22. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron annyira részeg voltam hogy vasárnap délelőtt egy árokba ébredtem de nem tudom hogy kerültem oda nadrágom is nedves volt. Azóta se tudom hogy kerültem árokba meg miért volt nedves nadrág. 20 éves lány vagyok
2019. ápr. 28. 05:42
 12/12 anonim válasza:
Igen, mostanában egyre gyakrabban.. valamikor csak a hazaút, valamikor az utolsó 3-4 óra. Elméletileg nem látszik rajtam, csak összefüggéstelenül beszélek. :D 24/f
2019. máj. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!