Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az Utóbbi időben közel kerültü...

Az Utóbbi időben közel kerültünk egymáshoz de nem tudom hogyan tovább, vagy ti már voltatok így?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban akivel nem beszétem olyan sokat eddig és o se velem de az utóbbi kb 3 hétben közelebb kerültünk egymáshoz,és van olyan amikor minden szünetet végig beszélgetünk.meg amikor reggel találkozunk megöleljuk egymást,viccelodunk egymással.meg minden üzenet végére szívet tesz és En is.ma olyan volt hogy kb 3 mp ig folyamatosan egymás szemébe néztünk mosolyogva de utána el kezdtük mind ketten nevetni mert zavarba jöttünk.szerintetek ebből lesz valami?vagy mit csináljak hogy ne tűnjek túl rámenősnek,de érezze hogy bejön nekem?szerintetek én bejovok neki ?

17/f

2019. ápr. 3. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát haver, szerintem egyértelmű a dolog :) ... Bejöttök egymásnak, működik köztetek a kémia. Szerintem majd egy nap állj elé és közöld vele mit érzel, onnan meg már megy minden, akár a lavina... Hajrá ;)
2019. ápr. 7. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!