Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A nők is képesek valódi...

A nők is képesek valódi többévtizedes barátságokra, vagy csak "tematikusan" barátkoznak?

Figyelt kérdés
Férfiként nekem 20+ éves jóbarátaim vannak, sokszor teljesen más végzettségű,más hobbival rendelkező élethelyzetű, felfogású emberek. Több nőismerősnél viszont azt vettem észre, hogy csak bizonyos feltételek mentén, egy-egy témához haverkodnak. Pl Kiválaszt egy barátnőt akivel a szexuális dolgait beszéli meg, jóbarátként... aztán szakít a párjával vagy más okból nem fontos a szex, elfelejti a "jóbarátot" is. Vagy mondjuk érdekli a francia költészet, 1-2 évig jóbarát egy olyannal aki járatos a francia költészetben, amint beleun a költészetbe, meg sem ismeri többé ezt az illetőt. Vagy beíratkozik egyetemre, szigorúan egyetem végével többé köszönni sem hajlandó az egyetemi mindennapos haveroknak. Minden nő ilyen? Nincsenek igazi mély kötődéseik? Férfiként ez olyan fura nekem....

2019. ápr. 1. 20:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nem. Mi nők képtelenek vagyunk ilyesmire. Meg gondolkodni sem tudunk egyedül, szóval...

Heh csoda, hogy hajat tudok mosni. Bár azt is youtube-ról nézem, szóval...

2019. okt. 20. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!