Képtelen vagyok boldognak lenni a barátnőm mellett, mit tegyek?
Inkább egyedül, mint olyannal aki lehúz.
Ezek is nagy életben való bölcs dolgok, amit nagyon kevesen fogadnak meg: olyannal legyél aki felhúz. Nem számít, mióta ismeritek egymást, mennyire voltatok barátok, ha valaki teljesen lehúz egy ideje és ilyen a "természete", akkor magad miatt otthagyni nagyon érdemes.
Én minden ilyen barátomat szűröm, nagyon keményen, úgy, hogy már észre sem veszem.
Az igazi barátaimmal csináltunk egy csoportot magunknak, ahol egész nap lelkesen leirjuk hogy milyen jót csinálunk, és tanácsokat is adunk egymásnak. Így mind nagyon sokat tanulunk.
Nekem az összes osztálytársam egy ilyen panaszkodó, hisztis, érzelmi lehúzó energiavámpír. Ezért jóban vagyok velük, de kerülöm őket, nem reagálok rájuk csak röviden, és mégsem haragudnak.
Igy néha felhúzom őket, de amikor nagyon hisztiznek lelépek, és boldogítom magam egyedül.
Képtelen vagy boldognak lenni a barátnőd mellett, mit tegyél?
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!