Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan békülhetnék ki vele...

Hogyan békülhetnék ki vele ilyen feltételek mellett?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátom, 6 éven át voltunk legjobb barátok, méghozzá úgy, hogy ez egy fiú-lány barátság volt. Sajnos 3 éve összevesztünk, azóta már rájöttem, hogy én voltam, aki túlreagálta a dolgot, mikor a a srác unszolásra annak idején feljött hozzám bocsánatot kérni, akkor elzavartam, és mikor 1 évre rá én kértem volna bocsánatot, akkor azt az üzenetet kaptam egy haverján keresztül, hogy neki már nem lenne ugyanolyan. Én viszont ezt nem hiszem el, mert azóta ugyanúgy kérdezősködik rólam, és folyamatosan bámul, ha meglát. Hogyan érhetném el, hogy kibéküljünk? Valami módszer, valami titkos kis meglepetésüzenet? Milyen ötleteitek vannak? Sajnos a szóbeli beszéd nem fog menni, mert nem szól hozzám, mégcsak nem is köszön... :(

17/L

2018. jan. 6. 22:24
 1/1 Luchay válasza:
Ha bámul és kérdez felőled valószínűleg őt is bántja a dolog ezért szerintem van esélyetek a kibékülésre. Ilyen esetekben sokszor segít ha tiszta lappal kezdetek. Menj hozzá oda kérdezgesd, édeklődj. A múltat (amin összevesztetek meg kisebb sérelmeket) felejtsétek el.
2018. jan. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!