Egy csalódás miatt elveszített barátnő nagyon próbálkozik újból. Ti visszafogadnátok?
Vannak kissé dinka emberek, akik nagyon befolyásolhatóak, ezért nem szabad tőlük túl nagy összeesküvés-elméleteket feltételezni.
Inkább azt a másik lányt kellene elővenni, miért volt olyan bunkó.
Amikor megszakította veled a kapcsolatot, akkor bizalmaddal is visszaélt (pl. emiatt elmondta a másik lánynak, amiket bizalmasan megosztottál vele)?
Bár természetesen mindenki maga tudja, mi fér bele és mit tart a barátság elárulásának.
Lehet ignorálni kellene ha nem szeretnéd újrakezdeni vele.
Aki egyszer megtesz valamit, azt újra meg fogja tenni.
Hagyd a fenébe.
Milliónyi ember s sok év van még elötted.
Szelektálni kell folyamat, különben a "szemét" rengetegben fogsz úszni s nem jó hatással van az emberre.
Anno drasztikusan változtattam, sokakat lefaragtam köreimből.
Lehet, hogy pár ember van csak a szűk kis körömben, de azokban bízhatok s tudom ők őszinték, odafigyelőek, lehet rájuk számítani legyen szó szakmai, magánügyi vagy bármi más téma.
Adok-kapok alapon működünk.
Ezerszer jobb a közérzetem mióta megtettem ezt a lépést s sokkal jobban haladok a céljaim felé/felépítésében.
Alig fél év alatt vállalkozást is be tudtam indítani.
Nem stresszelek felesleges dolgokon, ahogy pl most te rajta.
De a te döntésed mit kezdesz vele, csak ne bánd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!