Miert csalodunk a legjobb baratnonkben?
A legjobb baratnomnek akit eddig annak hittem kuldtem egy kepet amit kaptam xy markaju taskarol. Irtam neki hogy nem tudom tetszik-e a velemenyet szerettem volna kerdezni de balul sult el. Ezt irta ra: hordhatnad. A kovetkezo kerdese "eredeti? Ugye nem!? " na ebbol mar sejtettem hogy irigy mert felkialto kerdojelet ir. Irtam neki hogy igen szerintem az mert bor. A valasz: ezek a markak tobbnyire mubor. Nem akartam mar vitatkozni vele de nem igy van. Ha ennyire biztos benne hogy mubort gyartanak akkor miert kerdez olyat hogy eredeti?
A lenyeg nem tapasztaltam meg nala ilyet es erzem hogy o ugy gondolja nekem nem lehet ilyen taskam ha neki nincs. En ugy gondolom hogy a baratno nem irigy.Kicsit most elszomoritott ez az egesz. Gyerekkorunk ota baratnok vagyunk.
Azért csalódsz benne, mert elvárásod van/számítasz valamire.
Egyébként ez túl kevés, hogy átlássuk a helyzetet, ennyi alapján az is lehet, hogy ő nem gondolta volna rólad, hogy ennyit költenél táskára, vagy hogy felvágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!