Ti csinalnatok tortat neki? Tobbi lent
Figyelt kérdés
1 het mulva lesz egy szulinapi buli.Azonban kiderult hogy nem lesz torta a bulin.Szerintetek en mint vendeg keszitsek tortat a szulinaposnak na meg a tobbi vendegnek? A szulinaposnak tetszett az otlet hogy szeretnek neki tortat sutni.Szerintetek jo otlet?19/l2019. márc. 11. 19:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem piát vigyél inkább az hasznosabb és jobban fog neki örülni.
2/6 anonim válasza:
Miért nem lesz torta? Kíváncsiságból kérdezem csak.
3/6 A kérdező kommentje:
Hat allitolag sok kaja lesz...
2019. márc. 11. 19:36
4/6 anonim válasza:
ha már így beharangoztad, akkor elég furcsa lenne, ha nem vinnél.
5/6 anonim válasza:
Persze hogy tetszik neki az ötlet, éppen ezért lehet hogy ő így fogja fel a dolgot: "Hihihi, ez a szerencsétlen képes nekem egy egész tortát csinálni, pedig nem is kértem meg rá! Na mindegy, így legalább nem nekem fog pénzbe kerülni. Micsoda balek..."
Ezen jobb, ha elgondolkodsz.
6/6 anonim válasza:
" A szulinaposnak tetszett az otlet hogy szeretnek neki tortat sutni."
Sírok:DDDDDDDDDDDD Ezek után még megkérdezed, hogy csinálnál-e a tortát? Most már csinálj:DDDD
Hú bazzz...röhögőgörcsöt kaptam :DDDDDDD
Én is előbb lemegyek a boltba, csak utána kérdezem meg, hogy lemehetnék-e a boltba:DDDDD
Sírok nem bírom:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát öcsém ezek után nagy bunkóság neki nem megcsinálni a tortát:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!