Lehet, hogy az egyik barátom “hátba szúr” de nem vagyok benne biztos. Vélemények? Tobbi lent
Egy ideje az egyik közösségi oldalon névtelenül kapok üzeneteket, megjegyzéseket, és olyan dolgokról amiket csak akkor tud, ha a közelemben van, vagy bármi ilyesmi. Nem nagy titkokról van szó, csak aki tényleg úgymond “ismer” és tud rólam pár dolgot.
Réggebben nem igazán voltak “hűséges” barátaim és lehet kicsit paranoiás lettem vagy nemtudom.. :D
És néha úgy veszem észre mintha kicsit féltékeny lenne, és ebből gondolom azt, hogy esetleg ő írhatta, mert a beszédstílusa is hasonló és sok kisebb dolgot is észrevettem az üzenetekben amit ő szokott használni :/ viszont nem nagyon szeretném szóba hozni, mert egy jó barátomról van szó, és segítettünk is egymásnak de még is ezt érzem, csak azért még is csak zavaró, hogy nem tudom ő írta vagy sem.
Természetesen elmondtam neki ezt az egész névtelen cuccot, és mindig kérdezgeti, hogy írt-e még valamit, meg ilyesmi.
Persze ezt nem jelent nagyon semmit szerintem, én is érdeklődnék ha ilyen történne, de már nagyon semmiben sem vagyok biztos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!