Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meleg az egyik legjobb barátom?

Meleg az egyik legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves srác vagyok, heteró. Van egy igen jó barátom, akit pár éve ismertem meg a suliban. Ma már elsőéves egyetemista, én még gimis vagyok.

Azért lettünk barátok, mert valahol nagyon hasonlóan gondolkodunk. Ez a gyerek szörnyen intelligens, persze kitűnő tanuló. Én kicsit mindig butának éreztem magam mellette, mert én nem vagyok kitűnő (én nagyon művészi beállítottságú vagyok, szóval zongorázom, imádom az irodalmat). Aki először látja (például családom, barátok, barátnők) mind azt kérdezik először, hogy meleg-e. Tudni kell, hogy szegénynek van valamilyen betegsége, ami miatt kb 150 centi, vékony a hangja. Én tipikusan az az ember vagyok, aki szereti a másmilyen embereket, szeretem támogatni az "elesetteket". Elég liberális gondolkodásúnak tartom magam, de ettől függetlenül vannak dolgok, amiket nem tudok tolerálni.

Több arra utaló jelet láttam ill. tapasztaltam, ami egyértelmű jele lehet annak, hogy meleg. Mielőtt jövök a példákkal: kérdeztem tőle, hogy meleg-e, amire nagyon megsértődött, és azt mondta, nem az.

Szóval. Ha rámjön az a lelki állapot, ami önmagát József Attila kései költészetében találja meg igazan, akkor például mellém ül, és simogat. Nem vagyok homofób, de ezektől az tudok lenni, szerintem érthető módon.

Egyik éjjel, mikor nálunk volt vendégségben, én feküdtem le legjamarabb, mert nagyon fáradt voltam már, és előtte kis Sangría-t is ittunk, ami péntek este azért kicsit beütött. Szóval ruhástul kefeküdtem az ágyamra, leoltottam a villanyt, majd alidtam. Reggel arra ébredtem, hogy nem volt rajtam gatya. Majd mikor megkérdeztem őt, hogy ez mégis hogy történt, azt mondta nevetgélve, hogy csinált velem vicces dolgokat. Ezek után mégegyszer feltettem neki a kérdést, hogy meleg-e, mire ő nagyon megsértődött, és azt mondta, hogy szerinte már ismerjük egymást annyira ,hogy elmondta volna, ha így lenne.

Nem tudom, mit gondoljak... mostanában azt mondja, hogy én egy 17. századi gondolkodású, homofób, szűk látáskörű ember vagyok.

Szerintetek?!

2019. febr. 24. 00:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szidja a nőket, és amióta sikereim vannak a lányok körében, egyre inkább harcias.
2019. febr. 24. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Én is egy kérdéssel kezdem!

Ha meleg lenne, akkor kiadnád az útját. Akkor megváltozna az a kapcsolat köztetek, ami a pár év alatt kialakult köztetek?

2019. febr. 24. 00:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Biztosan megváltozna, de nem vetnék véget a barátságnak. Az elején biztosna nehéz lenne.
2019. febr. 24. 00:28
 4/9 anonymousreview60 ***** válasza:
57%

Hetero férfi nem csinál nadráglehúzós vicces dolgokat, egyedül. Legfeljebb csoportos ökörség keretében.

Amióta sikeres vagy a csajokkal, harciasabb, azaz féltékeny.

Testi kontaktus is volt, simogatott.

A srác minimum biszexuális.

2019. febr. 24. 00:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval az szerinteted biztos, hogy nem heteró?
2019. febr. 24. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem, fél!

Félti a barátságotokat, hogy megváltozik, hogy már más lesz, ha kiderül róla, hogy más! Szerintem azért tagad mindig, ha rákérdezel.

Azt javaslom, hogy őszintén beszélj vele. Mondd el neki, hogy legyen akármilyen a beállítottsága, Te az eddig kialakult barátságotokat nem akarod feladni, nem akarsz rajta változtatni. És persze szögezd le, hogy továbblépni se akarsz. Vagyis más mederbe terelni a kapcsolatotokat.

Ha olyat érez irántad, ami fiú-fiú közötti bizalmasabb testi kapcsolatot feltételez, akkor azt verje ki a fejéből. Te nem ítéled el, de nem vagy vevő rá!

Mondd el neki azt is, amit nekünk leírtál, hogy lehet, az elején nehezen fogod tudni feldolgozni azt, hogy bevallja, milyen is valójában, de neked kell egy kis idő, hogy feldolgozd az új helyzetet.

2019. febr. 24. 00:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy nem heteró. Vagy bi, vagy meleg. De olyat hetero, hogy lehúzza a gatyád és csinál veled ”vicces” dolgokat NEM csinál, legfeljebb csapatban poénból, de egyedül semmiképpm
2019. febr. 24. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem sem heteró. Viszont a ruhaleszedegetős "vicces" dolgozás után én nemtől és identitástól függetlenül kivágnám bármelyik "barátom" mint azt a bizonyos macskát... semmi vicces nincs a szexuális bántalmazásban.
2019. febr. 24. 09:46
 9/9 anonim válasza:
70%
Igen homi 16/f m
2019. aug. 16. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!