Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm nagyon rám...

A legjobb barátnőm nagyon rám van akaszkodva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában nagyon idegesít, hogy a "közelemben van".

Egyszerűen észrevettem nála, hogy csak a tanulmányaimat, és a személyiségemet akarja lerontani, mert fogalmazzunk úgy, hogy tanulmányilag jobb vagyok nála, meg kedvesebb is.Attól félek, hogy engem az ő szintjére akar sodorni.

Nem tudja elfogadni, hogy én nem szeretem azt amit pl. ő.

Folyton velem akar lenni, és egy másik barátnőmmel vagyok ilyenkor, de ő múltkor majdnem összeveszett vele, hogy lehessen velem.

Én már nem érzem magam biztonságban, esküszöm olyan mint egy leszbikus...

De ugye akivel majdnem összeveszett, azzal is baráti kapcsolatba van, ezért ha őt lekoptatom, akkor a másik barátnőm elveszíthetem...

Ha meg lekoptatom, mondja mi bajod van velem ha-ha-ha?

De ha mondom neki, se fejezi be.

Most mit tegyek???

Remélem érthetően írtam, és bocsi, ha durván, vagy érdekesen fogalmaztam, de már ezt muszáj volt..

Segítsetek kérlek :::(((

2019. febr. 18. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember csak a határvonalak előzetes és egyértelmű tisztázásából ért. Ha nem vagy vele határozott, vesztes vagy! Annyit nem ér egy "barátság" sem, hogy a barátságnak hitt dolog miatt ne fejezd be normálisan egyik tanukmányodat sem - és gyárról gyárra vándorolj majd felnőttkorodban, a legmegalázóbb élethelyzetekbe sodródj mások hülyesége miatt! Kezdetben meg lehet valósítani azt, hogy nyíltan megmondod, hogy mettől meddig van szükséged időre - ahhoz, hogy tanulhass, lazíthass, csak magaddal foglalkozzál. De ekkor következetesnek kell maradnod, mert különben saját magadat teszed hiteltelenné! "Ki kell rángatni a falakból a drótokat", ki kell kapcsolni a telefont, csengőt, elérhetetlenné tenni magadat az interneten és fegyelmezetten nem szabad reagálni semmire, ami az általad kért idősávban fut be az irányodba! Ha nincs más megoldás, építsd le ezt a "barátnőt" és keress egy olyan barátságot, amelyik a kölcsönös megbecsülés elvén működik, - tiszteletben tartják a Te személyes érdekeidet is, nem csak egyoldalúan várnak el tőled dolgokat!
2019. febr. 18. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia

Mindenképpen le leszedem őt magamról, mert ez tényleg nem jó.

Köszönöm a segítséget!

2019. febr. 18. 20:30
 3/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Azt nem írtad
2019. febr. 26. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja igen, én 16, ő 15 éves
2019. febr. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!