Elvesztettem a legjobb barátomat, hogyan tovább?
Állítsd le a követését Fb-n (ahhoz nem kell törölni ismerősök közül) és nem fogod látni ott amiket kitesz.
Elhiszem, hogy nagyon-nagyon nehéz, de sajnos fel kell dolgozni, hogy ez történt. Azt is megértem, hogy különösen fáj, hogy magyarázat nélkül történt.
Velem is ez volt. 5 év gimi után egy évvel hirtelen leépített. Megdöbbentő. Nem tudtam az okát, de nem is akartam megtudni. Mindig is becsültük egymást, sosem voltak nézeteltéréseink, bíztunk egymásban. Emiatt úgy gondolom biztos "komoly" indok lehetett az ő részéről, ami miatt feladott egy ilyen biztos barátságot. Úgy gondolom hülye az az ember, aki nem értékel ritka jó minőséget.
Hülye emberrel pedig nem foglalkozom. :)
Velem is ilyesmi volt. Csak mi kb. 9 éve ismerjük/ismertük egymást. Aztán jött a tovább tanulás. Én Pestre, Ő meg Gödöllőre ment... de ez lényegtelen. Aztán szeptember elteltével már új bff-je lett, teljesen kifordult magából szinte azt is kimerem mondani, hogy már rá sem ismerek. Volt, hogy hónapokig nem beszéltünk, az előtt meg szó szerint minden nap.
Ehhez, hogy feldolgozzam, hogy elvesztettem a bff-em kellett 1 hónap. Majd elhatároztam, hogy ideje új barátokat szerezni, ehhez elég volt egy: "Szia, mizu?" mégha ez egy kicsit kevésnek is hangzik ...ez volt 2 hónapja, azóta is szuperul megvagyunk az új barátommal.
SZÓVAL
Ha 18 évesen nem mondta el, miért is kerül, akkor foglalkozni sem érdemes vele az ilyen nem barát és nem is volt igaz barát!!
Ne csüggedj, a barátok jönnek - mennek.
Légy talpra esett és szerezz új barátokat! Menj sportolni, keress valami hobbit. Tanulj. Tereld el a figyelmedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!