Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak poénkodott?

Csak poénkodott?

Figyelt kérdés
Ma suliba ültünk és beszelgettunk előttem 2 srác ült akikkel jóban vagyok,és jött a barátom/aki osztálytársam/ hozott egy kavet meg egy ilyen smile palacsintát de ugye ilyen viccesen odadobta, erre az egyik gyerek előttem elkezdi h ugye “Asszony egyé” /nem rosszszandekkal/ ezen viccesen nevettünk és a másik mondja utána h “El ne fogyjon” vagy mi “El ne fogyj”. most ezt mire mondta? Poenbol? Vagy dagadtnak tart??
2019. márc. 1. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mind poén volt, csak valamiért nálad az alkat okoz egy fajta önbizalom hiányt, és hirtelen ott megállt a humorérzéked...

ha kívülről néznéd magad, te is látnád. ;)

2019. márc. 1. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors választ!

ha kívülről néznéd magad, te is látnád” ez alatt mit értesz? Túlságosan magamra veszem közben nem is arról van szó?

2019. márc. 1. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy mondas ne vedd magadra. Szerintem 1-es ugy ertette ha kivulrol nezned magad latnad, hogy nincs veled semmi baj es eszedbe se jutna, hogy ezt az osztalytarsad esetleg sertesnek szanta.

Mert nem is annak szanta

2019. márc. 1. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is a választ! Nyilvan ha lenne benne igazság akkor meg nem is utalgatna ra csupán ugye illedelmessegbol mert o amugy tisztelettudó tehát nem az a suhanc gyerek és meg nem hallottam h bántott volna vkit
2019. márc. 2. 08:51
 5/6 anonim válasza:
Szerintem jófejségből mondta. Ha annyira gúnyos lenne azt többször is megéreznéd.
2019. márc. 19. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
H erted h jofejsegbol?
2019. márc. 20. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!