Szerintetek miért nincsenek barátai?
Megismerkedtem egy fiúval, nagyon kedves, jó értékrendűnek tűnik eddig. Mesélte hogy gimiben elég kirekesztettnek érezte magát, nem nagyon voltak barátai. Most egyetemen van, de alig jár be, dolgozik, és itt sem sikerült állítása szerint mély dolgokat kialakítania, csak felületes dolgokat.
Miért lehet ez?
Gondolkodtam hogy mi lehet vele a baj, nem vagyok naiv vagy ilyesmi, de bevallom, rosszul esik meg nekem is hogy nincsenek elvileg barátai.
Rettentő jó intelektusú, humoros, törődő, udvarias. Nem igazán vettem észre rajta semmi jelét, hogy lenne olyan személyiségjegye ami akadályozná..
Szerintetek?
Én már másodéves vagyok az egyetemen, nekem sosem voltak ezzel bajaim.
Korrekt srác, jószívű, de sokszor hajlamosak a haverok az exeivel stbvel piszkálni...
22/l
Még annyit hozzátennék, hogy amellett, hogy meséli hogy milyen emberekkel foglalkozott eddig,nem tűnnek biztatónak, ugyanakkor keresi magában is a hibát, hogy miért lehet ez
(kifejezetten igényes, és amúgy jól néz ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!