Miért ír, mond ilyeneket nekem egy pasi, aki elvileg a javerom/barátom?
Figyelt kérdés
Nyáron megismertem egy férfit a bátyámon kereszül, együtt mentünk két fesztiválra is. Így időkozben ritkán láttam, de akkor mindig leálltunk beszélni egy jót, meg messengeren írogattunk ha úgy volt kedvünk. Most úgy néz ki, hogy megyünk együtt bulizni kicsit messzebb, de a tesóm nem jön. A pasi meg ilyeneket írt nekem, hogy ő majd elvisz és haza is hoz, de nyugodtan aludjak nála, igaz csak 1 francia ágya van, de elférünk. o.O
Meg mindig valami szexes poént hoz fel, meg kiváncsi én milyen vagyok az ágyban.
Sose adtam neki fals jelet, vagy bármit. Helyes férfi, tetszik nekem, de valahogy mégis havernak sorolom.
Szerintetek viccelődik csak, vagy mást is akar?
21/lány
27/férfi
2019. febr. 7. 01:10
11/13 anonim válasza:
És még a férfiak értetlenek és nem veszik a jeleket...
12/13 anonim válasza:
Ha ennél konkrétabban mondaná, mert máglyán égne. Mi kell még?
13/13 anonim válasza:
Na vajon miért a magad agyából kiindulva. Hát persze hogy dugni akar. Csak vigyázz ha odaadod magad neki rosszul is elsülhet és a bátyádnak valószínűleg a haverja marad attól még. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!