Miert mond ilyeneket ez a pasi nekem?
Figyelt kérdés
Van ket fiu baratom, ok is ismerik egymast, de ok nem haverok.
Viszont az egyik, mindig amikor szobakerul a masik pasi, megjegyzeseket tesz, hogy en biztos szexelek a masikkal, meg intim kapcsolatban vagyok vele.
Miert mondhat ilyeneket, ha nem lep semmit?
A multban mindketto tetszett, es mindketto tudja, hogy ok is tetszettek nekem csak a sors ugy hozta, hogy vegul baratok lettunk.
2017. jan. 1. 23:58
2/7 A kérdező kommentje:
Jo, erre gondoltam en is, de mire feltekeny, ha nem tesz semmit. Komolyan, a labda az o terfelen van.
2017. jan. 2. 00:05
3/7 anonim válasza:
Mert szeretné megtudni van-e köztetek valami.
4/7 Adammaister válasza:
Vagy nem bír túltenni rajtad..
5/7 anonim válasza:
Nem miattad a féltékeny, hanem talán arra, hogy a másik jobb pali nála, ügyesebb a nőkkel kapcsolatban.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy pokemon párbajra akar kihívni csak nem meri kimondani.
7/7 A kérdező kommentje:
Rakerdeztem, hogy miert nem randizunk. Merges Lett es majdnemhogy elkuldott a fenebe.
Most akkor mire Jo ez az egesz? Ugy csinal, mint aki kedvel, vacsorazni hiv. Es csak baratok?
2017. jan. 3. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!