Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, bejon ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bejon ha a pasi ilyeneket mond?

Figyelt kérdés

Nagyon jo volt az elso randi, uriember a srac, nagyon ertelmes es magasabb az erzelmi intelligenciaj, mint a pasik magy reszenek. Hihetetlenul jol ereztem magam vele es az elso csok is olyan tuzes volt, hogy azt ereztem barcsak osszeolvadnek vele... Filmeztunk, csokolozgattunk, beszelgettunk, es ezen a ponton picit tul sok lett, mert elkezdett ilyeneket mondani, hogy "szeretnem latni, ahogy a hajnali nap sugara megcsillan a borodon"... kicsit olyan Ted Mosby-s a how i met your mother-bol :D

3-4 ilyen mondata volt, amire igazabol reagalni se tudtam, mert nekem tul csopogos... egyebkent nagyon bejon es nagyon osszhangban vagyunk, ugy erzem.

Ti hogy kezelnetek ezt? Finoman mondjam el neki, hogy nalam ez mar sok, vagy hagyjam szo nelkul es mosolyogjak rajta?

2016. okt. 15. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Mond azt neki legközelebb, ha ilyennel süketel, hogy "én meg szeretném ha a mellemre xarnál és szétvernéd egy ping-pong ütővel!"
2016. okt. 15. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Mondd meg neki, hogy miket mondjon pl: "szeretnélek hajnalig kefélni téged" ilyesmi.
2016. okt. 15. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Eredetileg "kínai strandpapuccsal"-t mond a pingpongütők helyett

2016. okt. 15. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát az elsőn sírok! 😂

Ha nekem ilyet mondanának, nem tudnám visszatartani a röhögést az tuti! Aztán mondanám h ez szükségtelen!

2016. okt. 15. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
A világból is kiszaladnék ilyen szövegektől.. :D gondolom imponálni akart neked, ezzel még nem vágná el az esélyeit, de később finoman jelezném, hogy nem vagyok vevő az ilyen szövegekre. Az is megoldás lehet, ha elvicceled, persze nem bántóan, hanem kedvesen. :D
2016. okt. 15. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy senkinek sem tetszik... Nekem jólesnének ilyen mondatok, attól függetlenül is, hogy csöpögős. :)
2016. okt. 15. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Na jó, de szerintem nincs ember aki ezt halálosan komolyan mondja!
2016. okt. 15. 14:58
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon éhes lehet :) És ne hagyd szó nélkül. Finoman, vagy viccelődve hozd a tudtára, hogy nem nagyon vagy vevő rá.
2016. okt. 15. 17:28
 9/9 anonim válasza:
Jo a kerdes es a valaszokon is jot nevettem. Jobba tette a napom.. 😀😀😀😀 koszi
2016. dec. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!