Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bejon ha a pasi ilyeneket mond?
Nagyon jo volt az elso randi, uriember a srac, nagyon ertelmes es magasabb az erzelmi intelligenciaj, mint a pasik magy reszenek. Hihetetlenul jol ereztem magam vele es az elso csok is olyan tuzes volt, hogy azt ereztem barcsak osszeolvadnek vele... Filmeztunk, csokolozgattunk, beszelgettunk, es ezen a ponton picit tul sok lett, mert elkezdett ilyeneket mondani, hogy "szeretnem latni, ahogy a hajnali nap sugara megcsillan a borodon"... kicsit olyan Ted Mosby-s a how i met your mother-bol :D
3-4 ilyen mondata volt, amire igazabol reagalni se tudtam, mert nekem tul csopogos... egyebkent nagyon bejon es nagyon osszhangban vagyunk, ugy erzem.
Ti hogy kezelnetek ezt? Finoman mondjam el neki, hogy nalam ez mar sok, vagy hagyjam szo nelkul es mosolyogjak rajta?
Eredetileg "kínai strandpapuccsal"-t mond a pingpongütők helyett
Hát az elsőn sírok! 😂
Ha nekem ilyet mondanának, nem tudnám visszatartani a röhögést az tuti! Aztán mondanám h ez szükségtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!