Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs több ilyen szexi pasi? Hol lehet ilyeneket találni?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy minden pasinak ilyennek kell lennie, de nekem speciel nem jönnek be az unalmas, átlagos pasik. Izgalmat, stílust, kifinomultságot keresek.
Ez itt például tökre szimpatikus volt, már már elképzeltem, hogy járunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
21/L
2013. okt. 5. 19:42
1/13 anonim válasza:
Hétfőn hány órakor is lesz a Hogyan legyek nagyképű? tanfolyam első előadása tanárnéni?
2/13 anonim válasza:
Jaj, már megint ez az unalmas kérdés...
3/13 anonim válasza:
A világ (föld) minden zugában előfordulnak csak nem mindenki tekintete marad meg rajtuk, s azon belül sem ad mindenki 2-nél több másodpercet nekik.
4/13 anonim válasza:
Rohadt sok ember ilyen.
Én is szeretek írni,rajzolni.Főzni is szeretek,sőt,szakács sulira járok.
5/13 anonim válasza:
Tudod vannak azok a pasik akiket 16 éves koruk körül kiröhögnek a csajok mert nem elég tökösek, kigyúrtak meg nem járnak mindig bulizni. Na ő pont egy olyan ember.
6/13 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy bárki kiröhögte? Amúgy nem a múlt a fontos.
2013. okt. 5. 19:48
7/13 anonim válasza:
most mit kell hanyattesni egy ilyen senkiházitól, aki itt bohóckodik a gyakorin?
8/13 anonim válasza:
Van több is,el sem hinnéd mennyi csak Észre Kéne Venni őket,nyilván ne az alfahímek között keresd. :)
9/13 anonim válasza:
Sok hasonló pasi van, de ezeket csak úgy fogod megtalálni, ha nyitott szemmel jársz.
10/13 A kérdező kommentje:
"ne az alfahímek között keresd"
Hát szerintem meg sokkal inkább alfahím Ő mint a páwa meg swag srácok... Szerintem férfias az a pasi.. :)
2013. okt. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!