Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs több ilyen szexi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs több ilyen szexi pasi? Hol lehet ilyeneket találni?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy minden pasinak ilyennek kell lennie, de nekem speciel nem jönnek be az unalmas, átlagos pasik. Izgalmat, stílust, kifinomultságot keresek.

Ez itt például tökre szimpatikus volt, már már elképzeltem, hogy járunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

21/L

2013. okt. 5. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Asszem rólam van szó.. Miért linkelitek ennyire a kérdésem? Mi ennyire nagy szám benne?
2013. okt. 5. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy a kis butusok szerint nagyon ritka az ilyen. :D Pedig a keresetet leszámítva, meg hogy általában nem pont így nézünk ki, a többi elég átlagos a haveri társaságomban is... Nah meg nem mindenki albérletben él.

Emellett én spec nem szeretnék saját vállalkozást, az nekem túl kötött és unalmas... :D

2013. okt. 5. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
itt vagyok:)
2013. okt. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!