Már a haverok között is a csaj az értékmérő? Nekem nincs csajom
Van egy messengeres haveri csoport, ahol a csajok és a csajozás a téma mindig.
4-en vagyunk bent és az egyik srácnak van csaja és menőzik vele.
Neki mindegy ki csak legyen csaja. Amúgy ez normális?
Minket meg szűznek hív meg ilyesmi.. (pedig ő is szűz tuti, mert odáig már szerencsétlen eljutni a csajjal csak fotózni tud)
Teszi ki a képeket face-ra is hogy tegye magát..
Az ilyen talán nem is haver nem?
Engem is leszól, hogy miért nincs csajom? amúgy meg mi köze hozzá nem?
Nem tudom, mennyi idős vagy, de előbb vagy utóbb majd rájössz, hogy az ún. társasági élet csak és kizárólag a virításról szól. Legyen szó akár baráti társaságról, akár kollégákról, akár szűkebb-tágabb családról, de még mondjuk azonos hobbit űzők klubjáról vagy amatőr sportcsapatról, egykori osztályközösségekről is, mindig, minden társulatban az a lényeg, hogy az ember tudjon dicsekedni vele, hogy mije és mennyije van. Amíg a barátnő az egyetlen komoly eredmény, addig arról szól a sztori. Később már az iskolai végzettség, a fiatalkori "hűdemarhanagy" balhék, a fizetés, a ház, az autó, a nyaralás, később a gyerekek száma, végzettsége, munkahelye (fizetése, háza, autója, nyaralása, mint egykor neked), majd az unokák összes fő mérőszáma és mértékegysége következik.
Ha te nem ilyen vagy, az sem jelent gondot: nincs olyan kis társaság, ahol ne lenne legalább egy dicsekedni vágyó tag, onnantól pedig a teljes légkört az hatja át, hogy ki mivel tud villantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!