Miért járnak a lányok együtt WC-re?
Hermione is egyedül ment ki a wc-re, meg is támadta egy troll.
Viccet félre téve. Ètteremben, isme
Bocs, elküldte.
Szóval ismeretlen helyen én hülyén érzem magam, ha egyedül megyek, lehet el is tévedek. Kell valaki aki "megvéd" menet közben.
Suliban/nyilvànos wc-n pedig amíg az egyik pisil, addig a màsik àll az ajtó előtt jelezve hogy foglalt és ne nyissanak be, fogja a kabàtor/táskàt is.
1. Iskolai vécékben általában nincs zár az ajtón, ezért kell valaki, aki őrt áll.
2. Plázákban általában nincs akasztó, ezért kell valaki, aki megfogja a táskádat.
3. A mosdóknak valamilyen megmagyarázhatatlan okból speciális atmoszférájuk van, minden fontos témát ott kell kitárgyalni.
-A legtöbb szórakozóhelyen nincs zár,nem jó a kilincs stb. valakinek tartania kell kívül,hogy ne nyissanak be.
- Valaki kell aki fogja a kabátot-táskát mert sokszor nincs fogas
- Kibeszéljük a pasikat,problémákat amiket nem lehet a többiek előtt
- Sminket igazítunk,megosztozunk rajta,elkérjük egymástól a tükröt,rúzst stb.
Bemegyünk leszbizünk kicsit ha kedvünk tartja.. 😏
Na jó abbahagyom😂
Kabát táska, fogjuk egymásnak és ennyi.. :)
Én lány vagyok, és szó szerint nem tudok pisilni, ha tudom, hogy van még rajtam kívül valaki. És nem, még itthon sem, ha valaki például az ajtó előtt áll, vagy a ház másik végében hallom, hogy motoszkál.
Nem vagyunk egyformák. 💁🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!