Tudnátok segíteni? Össze vesztem a legjobb barátommal.
Kb.egy 6 éve ismerem és, nem akarom elveszíteni.
A lehető legapróbb promlémán vesztünk össze, és nem tudom mit csináljak. Tényleg egy jelentéktelen, és apró dolog volt. Legszívesebben el akarnám kerülni, de akkor sosem fogjuk ezt a problémát megoldani.
Végülis én kezdtem el az egészet, de akkoris borzalmasan fáj, minden amit mondott.
Én kérjek bocsánatot, vagy tartsam magam távol tőle, amíg rá nem jön hogy hibázott és szüksége van rám? Vagy van bármi egyéb? Kérlek segítsetek!
Ja, és azokat az embereket megkérném hogy ne írjanak semmit, akik nem tanácsot akarnak adni.
Leírhatnád a problémát, úgy jobban tudnék segíteni. Ha gondolod privátban megírhatod.
Szerintem őszintén beszélj vele a dologról. Te is mondd el a saját véleményedet, és kérj bocsánatot azokért a dolgokért, amivel esetleg te bántottad meg, de azért azt is mondd, hogy ő is megbántott, és örülnél ha erre ő is rájönne. Semmiképp se hagyd most elmenni, mert lehet ártana a barátságotoknak
Nem 100 %-an értettem a helyzetet, de remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!