Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Nagyon zavart vagyok.

Mit tegyek? Nagyon zavart vagyok.

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel 2 hete összevesztünk, mert valamiben nem fogtam a pártját, ezért úgy döntött hogy szakítsuk meg a kapcsolatot. Én

beleegyeztem mert nem akartam nagyobb bajt. Most pedig kibékültünk, és amíg nem voltunk békében egy másik oszt. Társammal lógtak és kiderült, hogy sok a közös bennünk. Ma pedig a "legjobb" barátom mondta, hogy választanom kell kettőjük között. (Mert nem bírják egymást)

Mit tegyek?

2018. dec. 19. 17:02
 1/5 A kérdező kommentje:
*lógtam
2018. dec. 19. 17:03
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem is volt sok "legjobb barátnőm" a te korodban. Lesz még rengeteg kamu barátod hidd el, valószínűleg irígy, ezért kéri, hogy válassz közülük. De ez részéről nem helyes, ilyet egy barát nem kér. Jogod van barátja lenni mindkettőnek, ezt senki sem szabályozhatja.
2018. dec. 19. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is így gondolom😊
2018. dec. 19. 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:
#2-es válaszoló és mi van akkor ha a "legjobb barátom" Nem akarja ha a másikkal barázkozzak?
2018. dec. 19. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben tényleg kénytelen vagy választani közöttük, akkor is ha nincs igaza a "legjobb barátodnak" - hiszen ha nem állsz egyértelműen mellé akkor ő fog otthagyni téged, vagyis tulajdonképpen akkor a másikat választod.

Először gondold át, hogy tényleg a legjobb barátod-e vagy csak megszoktátok egymást meg hogy mindig ti vagytok egymás legjobb barátja!

Aztán gondold át azt, hogy a legutóbbi összeveszésetek nem fog-e megint és megint megismétlődni és nem fog-e megint "úgy dönteni" hogy szakítsátok meg a kapcsolatotokat.

2018. dec. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!