Nem tudok felszínes kapcsolatokat sem kialakítani? Miért?
A munkahelyemen az emberek többnyire elvannak együtt, a vezetővel pl. mindenki megtalálja a közös hangot, én bármennyire szeretném, egyszerűen nem megy. Két szónál többet nem tudok vele beszélni, miközben ha ott van egy harmadik személy, ketten simán percekig elbeszélgetnek és poénkodnak, én pedig csak hallgatok.
Én szinte csak a munkahelyi dolgokról tudok beszélgetni másokkal, hétköznapi dolgokról közel esélytelen. Elmondanak dolgokat és én is elmondok, de mégsem érzem, hogy ez bármit jelentene. A napokban vettem észre, hogy ott vagyok, de mint ha nem tartoznék oda, pontosabban nem tudok olyan csapattag lenni, mint bárki más.
Iskolás koromban mindig egy jelentéktelen ember szerepét töltöttem be. A végére néhány kivétellel szinte egyetlen magamfajta emberrel beszéltem nap mint nap, mégis, ez az ember többet jelentett mások szemében, mint én. Az ő véleménye számított, az enyém nem. Engem szívattak, miközben őt békén hagyták.
Nem hiába szinte csak a munkahelyi környezet a szerepel a leírásban. Semmilyen más kapcsolatom nincs az emberekkel, miközben nagyon szeretnék barátokat, akikkel el lehet menni pizzát enni, kirándulni stb.
Értem, hogy ezek többsége felszínes kapcsolat, mégis sokaknak több száz ismerősük van és minden nap beszélgetnek egymással, nekem 50 (nem elírás, ötven) ismerősőm van és hetekig egyetlen üzenetváltásom sincs. Nem szeretek a neten beszélgetni, így könnyen elfogadtam, hogy nálam nem fog másodpercenként a Messenger jelezni, viszont sosem fogom elfogadni, hogy egyetlen embert sem nevezhetek barátomnak.
Nekem meg nincs fészbukom, na bumm.
Befordult vagy, nem tudsz megmukkanni se, akkor mit vársz mit kezdjenek veled mások? Rázd meg magad és tegyél úgy mintha életben lennél, verjél magadba egy kis életet.
38N
Beszélsz itt csacsiságot. Te is ugyanolyan csapattag vagy, mint a többiek, te is egy alkotóelem vagy, amellyel teljes lesz a banda.
Egy beszélgetés mindig két emberen múlik. Ahhoz, hogy jól menjen, kell pár közös téma, amiről eltudtok beszélgetni. Minél jobban megismered az adott illetőt a beszélgetések alkalmával, annál több olyan téma lesz, amiről eltudtok diskurálni.
Nem hiszem hogy ez baj lenne. Én is ilyen vagyok, bár még húsz se vagyok de jó ideje rá jöttem hogy vagy szeretek valakit, megvan a közös hang és végig beszélgetjük az estét, vagy zokni az agyam az illető mellett.
Hiába találkozok és ismerek meg új embereket heti szinten, kerülök be a társaságokba, max egy van akivel jól elbeszélgetek és keresem utána, a többieknek a nevére sem emlékszem.
Nincs gond, Te csak ilyen vagy. Valaki mindenkivel jól kijön és van ezer jóismerőse.
Minden esetre hagyd meg a kiskaput, légy kedves, aki kicsit is érdekel próbálj ismerkedni, mert általuk még mindig ott a lehetőség hogy valaki olyannal találkozz aki olyan mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!