Érdemes egy ilyen miatt “veszekedni”?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú.Ezt a legjobb baratnom nem tudta allitolag amikor nagyon joba lettek.Napi szinten beszelnek,suliban is sokat latom oket egyutt..Elmondtam ugyebar a “legjobb baratnomnek”.Azt mondta h egy ilyen miatt nem erdemes tonkre tenni a baratsagot..es hogy fontos vagyok neki stb.Mondta nincs koztuk semmi.Mar nem is beszelek se a fiuval se vele...De nekem rosszul esik ,hogy ezek utan is ilyen joba vannak..Mit tegyek?Hianyzik a baratnom elegge :/2018. nov. 25. 12:31
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ez gyerekes.De nagyon rossz érzés.Remelem,hogy a következő komment a kerdesemre valaszt ad.Koszonom!
2018. nov. 25. 13:06
3/4 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz az hogy nem, nem érdemes
4/4 anonim válasza:
A srácoknál ez úgy megy hogyha ő lespanolt vele akkor itt a király lehetőségem hogy én is lespanoljak vele, aztán lehet csapatni hárman bármit is csináltunk eddig.
Persze a csajoknak ebből is féltékenységi balhét kell csinálni.
Maszturbálj, aludj azt menj a dolgodra és ne hisztizz hülyeségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!