Nagyon eltávolodtam mindenkitől, és eltávolítottam emberkeet a közelemből, legfőképp a szüleimet. Mit tegyek?
Akkor ez az a két reménysugár amibe kapaszkodnod kell :D Anyukád, és nagybátyád barátnője. Nekik el lehet mondani a dolgot, és előkészíteni a költözést, vagy bármi mást, hogy mire 18 leszel már minden csettintésre menjen.
Az interneten nem kell félned az önbizalomhiánytól :) Ez az egyik legjobb oldala :D Én sem osztogatom így az észt élőben, mint itt :D És azért is javasoltam, mert engem is ez segített át a nehezebb időszakokon.
Még egy dolog eszembe jutott. Valami otthon vagy akár egyedül csinálható hobbi, ami leköt. Nekem a magányos időszakomban a járkálás a természetben, és a rajzolás voltak ezek a dolgok. Utóbbiban a mai napig borzalmas vagyok, de akkor is jó volt ránézni, hogy igen ezt én alkottam :'D
Próbálj te is ki valami hasonlót :D
Lehet mindkettő a tánc, hobbi és sport is :D Milyen tánc? Modern vagy társas vagy más?
Anyuddal szerintem nyugodtan beszélhetsz nyíltan is :) Legalább vele, és már azzal is előrébb vagy ^^
A hip hop az tök király :O Régebben én is akartam csak annyira borzalmas a mozgáskoordinációm, hogy hihetetlen. :'D
Meg a doki nem is javasolta a gerincem miatt.
Hmm.. Nehéz kérdés. Általános iskolában nem sikerült, kiközösítettek. Középiskolában pedig úgy magától jött az egész. Egy tippem azért van, hátha segít valamit :D
-Keress olyanokat akik ránézésre szimpatikusak. Akikről tudod, hogy nem nagyszájúak, normálisak. Náluk kezdeményezz. Köszönj nekik ahogy szoktál reggelente, kezdheted az egészet egy "Sziasztok mi újság?"-al. Nem kell már első alkalommal olyan hű de sokat beszélni, lassan kell felépíteni :D Ha nem tudtok, csak sablon dolgokról beszélgetni, az is jó. Eleinte nagyon nehezen fog menni, hozzá kell szokni és tapasztalatot szerezni az emberekkel, de lazán menni fog :)
Ez egy személyes tipp: Keresd azokat akik visszafogottabbak, esetleg látod rajtuk, hogy nem a hétköznapi stílust képviselik. Ők általában sokkal toleránsabbak ilyen szempontból mint mások (tapasztalataim szerint).
Esetleg kérdezz meg valakit hogy mi volt a házi egyik nap, vagy kérd meg, hogy segítsen benne, és közben próbáljatok meg beszélgetni. Improvizálj :D Lehet, hogy ők is szeretnének megismerni, csak azt várják, hogy te is jelét add ennek :)
Nekem se tudom h lehet-e a gerincem miatt,de azért elmegyek xdd
És köszönöm a tanácsaidat,remélem merek majd lépni így is a többiek felé😅☺
Nagyon szívesen bármikor ^^
Ha kell még valamiben segítség, vagy beszélgetni szeretnél akkor sikíts itt, vagy privátban megtalálsz. :D
Menni fog az ismerkedés;) Hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!