Unikorniswaifu kérdése:
Szerintetek neki volt igaza vagy nekem?
Figyelt kérdés
Szóval ő küldött egy fényképet egy cicárol,2 perc mulva írta hogy ignorálok aztán elkezdett hisztizni hogy senki se szereti meg ilyeneket írt hogy nagyon nagy bajok vannak velem mint tudni lehet nehezen barátkozom ő pedig elég sértődös aztán elvoltunk beszélgettünk és azután már nem írt,szerintetek neki volt igaza?2018. okt. 30. 08:30
1/3 anonim válasza:
Nem bírja elviselni, ha nem válaszolnak neki azonnal. Nem veled van baj.
2/3 anonim válasza:
Nem vagyok hisztis, de nekem is rosszul tud esni belül, ha írok valakinek, az látta, de nem érdekli, nem ír vissza. Nem csak egy cicás képre, de bármire.
3/3 anonim válasza:
Az ilyenek jó esetben csak lelki sérültek, rosszabban mentálisan is :) Normális embernek van más dolga is, mint a chatet lesni, ezek viszont ülnek remegve a telefon előtt és számolják a másodperceket, hogy miért nem válaszoltál még nekik. Találkoztam nem egy ilyennel, nem normálisak.
Már a hisztijéből lejön, hogy neki vannak problémái. Nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!