Kinek van igaza ezügyben? (lenn)
A helyzet a következő:
Ebédeltem a barátnőmmel, és odaült mellénk 2 hatodikos lány. Mi nyolcadikosok vgyunk. Ez a két lány igazából jó barátunk. De a lényeg. Az egyik lány elkezdett beszélni a lovakról, meg hogy akar egy lovat. DE! "Anyukám nem veszi meg nekem az egymillióba kerülő lovat, de nem a pénzzel van a baj, azzal jól állunk, hanem mert nem tudjuk hol tartani. De tényleg, istállót, felyszereléseket, mindent tudnánk neki adni, ki is néztem egy cuki lovat magamnak!" Én és a nyolcadikos barátnőm elkezdtük neki mondani, hogy mekkora felelősség egy ekkora állat tartása, meg hogy azért drága, hogy egy konkrét lovat eltartson. A pénz nem a fán teren. Erre mondja, hogy tudja, de nem érti, miért nem veszi meg. Elmondtuk neki újra, hogy a lótartás az bonyolult meg stb. Erre megsértődött és elment. Kinek van igaza szerintetek?
Ui: Tudom, hogy az anyukája nemcsak a hely miatt nem veszi meg a lovat, hanem a pénz miatt is. Csak a hatodikos lánynak mondta, hogy a hely miatt.
Jogos a megharagudás? Kinek adtok igazat? Nem mondtunk semmi sértőt, de megharagudott, máig nem beszél velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!