Megharagudott a katalógus miatt, kinek volt igaza?
Add meg neki az elérhetőségét akitől tud rendelni.
Katalogus van online is
Ha barátnőd, akkor gondolom szokatok néha találkozni, abba meg belefér egy kis avonozás.
Ha meg nem akarsz, akkor add meg a tanácsaadónak a telefonszámát, még örülni is fog egy új vevőnek és intézzék egymás közt.
Én a múltkor online rendeltem, az avon oldala megadta a legközelebbi tanácsadónő elérhetőségét. A csaj eljött hozzánk házhoz, nem kellett sehová sem rohangálnom, kifizettem neki készpénzben a cuccot, gond letudva. Ha jól emlékszem, a rendelés leadásától számítva két-három napba telt, mire megkaptam a dolgokat. Gyors volt, és egyszerű. Javasold neki, hogy rendeljen az interneten.
Amúgy attól, hogy terhes, még nyugodtan mehet ő hozzád, ha nem veszélyeztetett, akkor "szaladgálhat". Én az első gyerekkel még az utolsó nap is sétáltam, meg szobát festettem, a másodikkal meg volt, hogy szó szerint rohannom kellett ctg-re. Mindkét gyerekem egészségesen, időre született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!