Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért nem visz el...

Szerintetek miért nem visz el engem a barátnőm ilyen elitebb helyekre?

Figyelt kérdés
A barátnőm és a párja sok elit helyre jár, üzleti fogadásokra, ilyen elegáns partikba, ahova meghívó alapján mennek az emberek, kaviáros vacsora, üzlettársaikhoz stb... Én nagyon szívesem mennék velük, párszor mondtam is barátnőmnek, hogy "hú vigyetek engem is", de mintha meg sem hallaná, pedig nagyon szívesen mennék, én csak néhány hetente ide a helyi diszkókba jutok el... Szerintetek miért csinálja ezt, mintha meg sem hallaná? Én is szeretnék elegáns ruhákba elegáns helyekre járni. N25
2018. okt. 29. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nagyközönség előtt nyitott társas táncos, latin táncos bulik közül is sok van nagyon jó helyen, pl. Duna Palotában, Stefánia Palotában, Európa hajón, stb.
2018. okt. 29. 18:05
 12/15 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Az üzleti tárgyalásokra csak indokolt esetben visznek kísérőt és az akkor se barát, hanem a párja.

Meghívóknál is ez van, de az meg ráadásul névre szól. Ott is max a párját viheti.

Üzleti tárgyaláson meg mit keresne egy barát? Kicsit egyszerűen kifejezve semmi köze a bizalmas tárgyalásokhoz, és max ha már csak épp pár szót váltanának, mert minden le van tárgyalva esetleg akkor vihetné a párját is. De csakis őt.

Amiket említettél egyike sem olyan mint egy buli, vagy hétköznapi találkozás. Hozzátehető ha ezek elitebb összejövetelek akkor meg főként nem nyilvános vagy bárki mehet jellegű esemény.

2018. okt. 29. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnél azért befigyel a 200 IQ! Ja nem. Lány vagy nem nő.
2018. okt. 29. 22:34
 14/15 anonim válasza:
78%
Minek vinnének? Gyertyatartónak? Szerinted minden vágyuk, hogy téged ott pesztráljanak? Ennyi ésszel a falusi "diszkó" neked bőven elég.
2018. okt. 29. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon reális válaszok! Az, hogy van egy jó fej barátnőd aki elvisel, becsüld meg. De külön életetek van. Ő éli a sajátját, te is próbáld a tiedét! Az, hogy őt a barátja hova viszi, ahhoz semmi közöd!
2018. okt. 31. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!