Lányok, szoktatok egyedül menni helyekre?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és barátokat keresek, és a legtöbb helyen azt ajánlják, hogy keressünk hobbit, és ott lehet barátkozni.
Mondjuk kinézek egy főzőtanfolyamot, vagy ilyesmit. Mennyi az esélye, hogy ott lesz akár csak 1 lány, aki barátnő nélkül jön?
Nektek sikerült már ilyesmi helyeken emberekkel összebarátkozni?
2017. márc. 20. 02:07
1/5 anonim válasza:
sztem egy probat mindenkepp meger a dolog, am fiukal is baratkozol??
2/5 anonim válasza:
Kirándulni szoktam járni, már többször összeismerkedhettem volna más csajokkal, csak nem akartam, én elvagyok barátnő nélkül. Kirándulni sokan mennek barátnő/férj/másvalaki nélkül.
3/5 Sunshinedoll válasza:
Megér egy próbát ja. Én nem vagyok barátkozós típus, hogy csak úgy leálljak cseverészni vadidegenekkel, ismerősöket szereztem, de barátokat nem igazán, mondjuk én nem is erőltettem meg magam, de persze, simán meg lehet próbálni.
De nem feltétlen kell egy másik magányost kinézned, ha két ismerős megy, velük is lehet nyugodtan beszélgetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Csak nagyon beszari vagyok, és egynél több ember már stresszforrás.
2017. márc. 23. 00:18
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen félős vagyok, pedig jó lenne valami hobbi végre. Ha valaki esetleg keres barátot itt, nyugodtan írjon rám. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!