Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért nem visz el...

Szerintetek miért nem visz el engem a barátnőm ilyen elitebb helyekre?

Figyelt kérdés
A barátnőm és a párja sok elit helyre jár, üzleti fogadásokra, ilyen elegáns partikba, ahova meghívó alapján mennek az emberek, kaviáros vacsora, üzlettársaikhoz stb... Én nagyon szívesem mennék velük, párszor mondtam is barátnőmnek, hogy "hú vigyetek engem is", de mintha meg sem hallaná, pedig nagyon szívesen mennék, én csak néhány hetente ide a helyi diszkókba jutok el... Szerintetek miért csinálja ezt, mintha meg sem hallaná? Én is szeretnék elegáns ruhákba elegáns helyekre járni. N25
2018. okt. 29. 17:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért vinne?

Üzleti fogadásokra, partikba azért se visz, mert köze van a munkájához, és nem vihet csak úgy el, akit akar. Persze, klassz, de ez a munkája része.

Meg lehet, hogy csak azt hiszi, poénkodsz.

2018. okt. 29. 17:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem, mert ő nem is dolgozik a párja miatt mennek, de ha őt viszi, én miért nem mehetek vajon? Nem lógnék rajtuk!
2018. okt. 29. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
25 évesen ennyi eszed van, gratulálok. Remélem az érettségid legalább megvan.. ha nem visznek nem visznek, mit kell ezen ennyit rinyálni. Nem bulizni mennek, nem diszkóba.. Istenem..
2018. okt. 29. 17:48
 4/15 A kérdező kommentje:
Gyermekápoló vagyok, megvan, köszi.
2018. okt. 29. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha a párjának hála mennek, akkor pláne hülyeség lenne téged is magukkal vinniük.

Ennyi erővel miért nem viszik a szüleiket, a testvéreiket és az összes barátjukat?

Ne legyél már ennyire dedós.

2018. okt. 29. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyen dolgozom, félévenként vannak nagyobb üzleti rendezvények.

Habár én és a párom egy helyen dolgozunk, de ha nem is dolgozna ott és kíváncsi, akkor is csak bizonyos tapasztalatok és helyi illemek megismerése után hívnám el. Ezekre a helyekre csak a dolgozókat várják, direkt nekik szólnak a programok. Én is nagyokat néznék ha idegen emberek mászkálnának és ismerkednének random.

Barátnőmnek a baratnőjét meg eszembe se jutna “beintézni”, főleg, hogy megtisztelt a munkahelyem azzal, hogy eleve engem is elhívott.

2018. okt. 29. 17:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szervezek konferenciákat, üzleti eseményeket. Még az is fura, ha valaki a férjét, feleségét hozza, mivel ez munka. Az pláne fura lenne, ha a párjának az ismerősét, barátnőjét, barátját is hozná valaki :D Tényleg gyerekes.
2018. okt. 29. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megáll az ész... Egyrészt nem várhatod el, hogy vigyen, ez neked nem jár. De ha üzleti dolog, még szép, hogy nem visznek, a barátnő egy dolog, de a barátnő barátnője, azért valljuk be... Ez nem így működik, ennyire nem vagy képben a világgal?

Ha akarsz elegéáns helyekre menni, hát menj. Nem csak meghívós helyek vannak, de ha saját jogon nem kapsz meghívót, miért is akarnál olyanra menni? Én se sírok, hogy a világ összes meghívós bulijából kimaradok s az sem változtatna ezen, ha lenne ismerősöm, aki jár ilyenekre.

2018. okt. 29. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek miért nem visz el engem a barátnőm ilyen elitebb helyekre? ... üzleti fogadásokra ... ahova meghívó alapján mennek az emberek ... üzlettársaikhoz ..."

Nem ő csinálja: őket meg szokták hívni az üzlettársaik ilyen helyekre, téged meg - mivel te nem vagy az üzlettársuk - nem. Ennyi. (Nagyon nehéz volt rájönni...)

2018. okt. 29. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezekre ők is úgy mennek, hogy a meghívón az van hogy "[Egyikük neve] és kísérője".
2018. okt. 29. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!